суботу, 1 лютого 2014 р.

Вітаємо з ювілеєм!!!


Сьогодні, 1 лютого, виповнюється 90 років Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки! Книги змінюють світ на краще. Книги – перлини людської думки. І саме бібліотека передає ці дорогоцінні коштовності дітям!

Ліцеїсти Херсонського Академічного ліцею імені О.В. Мішукова при Херсонському державному університеті Херсонської міської ради приєдналися до святкування знаменної дати. У випуску на ліцейському радіо «Недитячий ювілей дитячої бібліотеки» та у ліцейській газеті «Ліцей TIMES» учні розповіли про історію бібліотеки та щиро привітали працівників бібліотеки з ювілеєм.
Вітаємо Бібліотеку з 90-річчям! Бажаємо успіхів у всіх наукових і творчих проектах, спрямованих на розвиток Бібліотеки, зміцнення її іміджу як культурного та інформаційного центру! Зичимо бібліотекарям багато позитивної енергії, щоб іти обраною дорогою, зустрічаючи мудрих і щирих людей, долучаючись до цікавих і різноманітних подій, створюючи щось своє добре, корисне, цікаве. Нехай у вас буде достатньо сил для втілення ваших творчих задумів та ідей! Здоров’я, наснаги, щирих друзів і розумних читачів, за допомогою яких ви можете змінювати світ!

ВІТАЄМО!!!



1 коментар:

  1. Щиро вдячні за вітання з ювілеєм нашої бібліотеки, дорогі колеги :) !

    ВідповістиВидалити