пʼятницю, 2 жовтня 2015 р.

Святкуємо День бібліотек разом!

29 вересня для ліцеїстів 9-х класів було проведено бібліотечні уроки в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. О. Гончара. 

Символічно, що це відбулося напередодні святкування Всеукраїнського дня бібліотек. Ліцеїсти були вражені цікавими книжковими інсталяціями та виставками.

Учні ознайомилися з історією книгозбірні, дізналися про фонд та відділи бібліотеки. У відділі документів іноземними мовами майбутні філологи та перекладачі були у захваті від обсягу представлених мов, адже у ньому представлено видання з різних галузей знань 45 мовами народів світу!

У відділі рідкісних і цінних видань ліцеїсти захопилися вивченням колекції мініатюрних видань, дізналися, що найменша книжечка розміром усього 17х20 мм.

Затишні читальні зали, сучасний інтер'єр, зручні меблі, автоматизаваний доступ до електронних баз даних бібліотеки... Що ще потрібно для ефективної роботи і відпочинку?!

Блискавична гра в шашки і не менш динамічна у шахи настільки захопила учнів, що їм довго не хотілося залишати читальну залу.

А оскільки настрій був святковий, ліцеїсти із задоволенням фотогафувалися в затишних залах Гончарівки.

Єжова Т.М.,
завідувач бібліотеки.
Колажі автора.






Немає коментарів:

Дописати коментар