суботу, 24 жовтня 2015 р.

Зустріч з письменницею

26 жовтня до Херсона на запрошеня бібліотеки імені Дніпрової Чайки приїздить Дзвінка Матіяш.
Презентуватиме херсонським читачам свою нову книгу - "Марта з вулиці Святого Миколая" (Львів : Видавництво Старого Лева, 2015), що увійшла до цьогорічного Довгого списку літературної премії Дитяча Книга року ВВС.
У рамках програми "Зустрічі без прощань" очні знайомства з письменницею та автограф-сесії для читачів-дітей бібліотека організує протягом дня, традиційно, не тільки в бібліотеці, а й у навчальних закладах міста.
А дорослих читачів та колег-бібліотекарів обласна бібліотека для дітей запрошує на спілкування з Дзвінкою Матіяш о 16.00 - у "рожевій залі" нашої бібліотеки.
***
Письменниця відома як авторка романів «Реквієм для листопаду» і «Роман про батьківщину», дитячої книжки «Казки П’ятинки» (2011 року ввійшла до списку фіналістів премії «Великий Їжак»), а також збірки оповідань «Історії про троянди, дощ і сіль», що потрапила до короткого списку премії «Книга року BBC 2012» й отримала премію Фонду Петра і Лесі Ковалевих за 2013 рік. У 2014 році вийшла перша Дзвінчина книжка для підлітків «День Сніговика». Перекладає з польської, білоруської, а також англійської.

Немає коментарів:

Дописати коментар