пʼятницю, 16 жовтня 2015 р.

Конкурс «Book-анімація»

Стартував ІІІ етап загальноміського конкурсу «Книжковий драйв» - цього року він проводиться серед читачів шкільних бібліотек Херсона - учнів 9-11 класів і має назву «Book-анімація».

Терміни проведення творчого читацького змагання визначені наказом управління освіти Херсонської міської ради від 30.09.2013 № 316 та Положенням про конкурс, а саме:
- шкільний тур: жовтень 2015 р. – січень 2016 р., підведення підсумків та передача робіт-переможців до загальноміського журі – до 31 січня 2016 р.;
- міський тур: протягом лютого (за графіком), у формі очного захисту проектів переможцями;
- оголошення підсумків конкурсу та нагородження переможців – під час Тижня дитячого читання.

У конкурсі можуть брати участь усі школярі відповідної вікової групи – учні 9-11 класів.
 

Детальні умови конкурсу, а також методичні матеріали і форма паспорта заявки опубліковані на сайті управління освіти Херсонської міської ради
Ці матеріали можна скачати також як файл у форматі *.doc.

Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки протягом листопада-грудня буде проводити консультації щодо створення відео-анімації на базі рекомендованої платформи для учасників-школярів та для організаторів - шкільних бібліотекарів кожної другої та четвертої п’ятниці о 15.00 у Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки (вул. Червоностудентська, 21, 3-й поверх), - за попереднім записом.
Координатор-консультант: Крижановська Ольга Володимирівна, заступник директора з організації бібліотечного обслуговування (тел. 41-03-47).

Немає коментарів:

Дописати коментар