вівторок, 12 квітня 2016 р.

Подвійна перемога Ліцею

Сьогодні у Палаці дитячої та юнацької творчості відбулося нагородження переможців та номінантів одразу двох конкурсів: ІІІ етапу загальноміського конкурсу «Книжковий драйв" "Book-анімація»  та Регіонального проекту «School Book Crossing» в м. Херсон. Це було справжнє свято творчості та книги, до якого приєднався навіть «Леонардо Ді Капріо»! З ним «зв’язалися» за допомогою Скайпу співведучі – ліцеїсти 10 УІФ класу, під час театралізованого свята – стилізованої церемонії «Оскару».

Напруження зростало з кожним оголошеним переможцем у номінаціях. Трете, друге місце теж вже розподілені. Інтрига досягла межі. І ось названо переможця! І це – Гонтаєва Ганна, учениця 11 РГФ класу Херсонського академічного ліцею імені О.В. Мішукова ХМР при ХДУ! Вона посіла 1 місце у ІІІ етапі «Book-анімація» загальноміського конкурсу на підтримку читання школярів "Книжковий драйв". Ганна під оплески та вітання глядачів пройшла по червоній доріжці на сцену, де її було нагороджено дипломом I ступеня, подарунками та головною нагородою – статуеткою «Оскар».

Бажаємо Ганні, щоб творчий потенціал реалізувався у наступних проектах, які вже здобудуть золоті статуетки Американської кіноакадемії,  адже не випадково роман, за яким Ганна створила анімаційний ролик, називається «Голем у Голівуді».

Переглянути відео-анімацію за романом Дж. Келлерман «Голем у Голівуді» можна на каналі бібліотеки Ліцею: https://youtu.be/2AZZUojds-E

Але нагороди цього святкового дня ще чекали Ліцей! Крокувати по червоній доріжці випала честь і Єжовій Тетяні Миколаївні, завідувачу бібліотеки, її було нагороджено серед шкільних бібліотек-учасників проекту у номінації «Краща рекламна кампанія Регіонального проекту «School Book Crossing». Нагороду отримала також Момот Олександра, учениця 9 РГФ класу, у номінації «Краще відео проекту «School Book Crossing».

Нагадаємо, проект «School Book Crossing» виник за ініціативи студентів «Миколаївської філії Київського національного університету культури і мистецтв» у партнерстві з Херсонською обласною бібліотекою для дітей імені Дніпрової Чайки та Науково-педагогічною бібліотекою м.Миколаїв. Цей проект знайшов підтримку з боку управління освіти Херсонської міської ради. До нього приєдналося багато учнів та викладачів ліцею. І, не зважаючи на те, що конкурс завершено, обмінюватися книгами можна і надалі, адже стелаж Буккросингу – постійно діюча акція в Ліцеї!

Єжова Т.М., завідувач бібліотеки

Ще більше інформації - на сайті Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім.Дніпрової Чайки

Немає коментарів:

Дописати коментар