пʼятницю, 15 квітня 2016 р.

Книжки продовжують мандрувати


Вже пройшов святковий фінал 12 квітня 2016 року  у Херсонському палаці дитячої та юнацької творчості, на якому було нагороджено переможців бібліотечних читацьких конкурсів навчальних закладів м. Херсона,   а учням початкової школи НВК-колегіуму  № 51 так прийшовся до вподоби бібліотечний проект «Шкільний бук-кросинг», що вони з задоволенням продовжують приймати у ньому участь.

 13 квітня учні 2-А, 2-Б та 3-А класів запросили до себе завідуючу шкільним бібліотечно-інформаційним центром Ревуцьку Н.І. та ознайомили її з книгами, які вони ще принесли з дому, щоб «пустити їх у вільне плавання». 



Діти з задоволенням дають почитати своїм однокласникам свої улюблені книжки. Вони навіть вибрали бібліотекаря класу, який записує в окремий зошит, хто які книжки приніс, хто які взяв. Та вже утворилася черга за більш популярними сучасними книжками.

 Надалі школярі вирішили обмінюватись книжками між класами, а в кінці навчального року провести змагання між учнями початкової школи в інтелектуальному літературному турнірі на кращі знання, одержані з книг «Шкільного бук-кросингу».

Немає коментарів:

Дописати коментар