неділю, 9 червня 2019 р.

Тиждень дитячої книги - 2019

В шкільній бібліотеці Херсонського НВК № 56 з 22.04 по 26.04 пройшов Тиждень дитячої книги-2019
"Книга збирає друзів".

Був проведений захід для учнів 10 класу на тему: читацькі телемандри "Бестселер у кадрі". Бібліотекар Марія Володимирівна Мішаткіна з 
Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки познайомила школярів із новинками сучасної художньої літератури з усього світу, гучними бестселерами, популярними книгами відомих вітчизняних та зарубіжних письменників, екранізованими творами.

Також до нас завітала молода херсонська письменниця Юлія Чернієнко. У видавництві "Академія" вийшла друком перша книга авторки "Помста", яку і представила Юлія Миколаївна учням 7-Б класу.

Бібліотекар Анжела Борисівна Ракша з Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки провела цікавий захід "Знайомтесь, мистецтво", під час якого учні 4-А та 3-Г класів Херсонського НВК № 56 вчились малювати морських жителів, використовуючи нові технічні прийоми.

У рамках Тижня дитячої книги в  відбулась посвята в читачі учнів 1-Б та 1-В класів, що навчаються при дитячому садочку.

Учні 9-А класу познайомились із цікавим та сучасним автором Анатолієм Шкаріним та дізнались про життя та творчий шлях Анатолія Михайловича, із задоволенням поспілкувались з автором, зацікавились його книгами.






Немає коментарів:

Дописати коментар