вівторок, 1 жовтня 2019 р.

Флеш-моб "Читання і влада" 30.09 2019

30.09.2019 року до міської ради завітали учні навчально-виховного комплексу №15, аби поділитися із міським головою Володимиром Миколаєнком та працівниками виконавчих органів своїми улюбленими віршами та літературними уподобаннями, а також поцікавитися їхніми читацькими смаками.



Своєрідний флешмоб, який називається "Читання і влада", присвячений Всеукраїнському дню бібліотек, який традиційно відзначають 30 вересня.
Це можливість привернути увагу суспільства до ролі і високої місії бібліотекаря- просвіщати, навчати орієнтуватися у потоці інформації, сприяти оволодінню навичками пошуку та використання ресурсів на різних носіях і допомогти усвідомити значення бібліотеки суспільства знань,  допомогти зрозуміти, що бібліотеки єднають світ, а бібліотекарі є хранителями, збирачами духовних скарбів, помічниками і порадниками на шляху до знань і мудрості.
   Діти мали змогу декламувати свої улюблені вірші, поставити питання про читацькі вподобання представникам влади. Вони дізналися чи є читачами херсонських бібліотек працівники Херсонської міської ради, які їх улюблені письменники та поети, які книжки читають- паперові чи електронні. 
   Сьогодні бібліотеки партнери громади, що забезпечують інформацію, освіту та навчання протягом усього життя.

"Безумовно, читати - це модно, адже це, в першу чергу, допомагає нам усім отримувати знання. Саме від них залежить, наскільки ви будете успішними та які перспективи перед вами відкриються", - відзначив Володимир Миколаєнко, спілкуючись із дітьми.

Немає коментарів:

Дописати коментар