понеділок, 3 жовтня 2016 р.

Квест "Як пройти в бібліотеку?"- 30 вересня

         Значимість дитячої бібліотеки в соціалізації особистості залежить від того, що вона може запропонувати підростаючому поколінню в плані пізнання історико-культурних цінностей. Повага до минулого країни, рідного краю, своєї сім'ї - основа виховання патріотизму. 
    Тому учні Херсонського навчально-виховного комплексу №15 до Всеукраїнського дня бібліотек ініціювали проведення пішохідного квесту «Як пройти до Херсонської дитячої обласної бібліотеки ім. Дніпрової Чайки?». Завдання для учнів 6А класу підготували вчителі школи - Бурова В.В., 
Іванова Ю.М., які стосувалися різних предметів, не лише історії.
     Директор Стратійчук Людмила Леонідівна ще раз нагадала дітям про значимість бібліотечної справи, дала корисні поради, як швидко і правильно пройти квест. Діти протягом 1 години розгадували різноманітні завдання пов’язані з історією нашого міста, відвідали історичні пам’ятники в Херсоні, робили фото на згадку.
    Біля меморіального комплексу Героям антитерористичної операції вшанували пам'ять Героїв Херсонщини хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятного знаку.
        На шляху учні запитували у херсонців як пройти до найближчої бібліотеки і дитячої бібліотеки імені Дніпрової Чайки. Правильні відповіді давали херсонці різного віку.
     В бібліотеці для них було підготовлено зустріч з доктором філософії з англійської мови, директором Херсонської англійської академії Тімоті Моралесом. Він познайомив дітей з роботою академії для школярів з підвищення їх рівня володіння англійською мовою. Діти ставили запитання, зустріч пройшла на високій ноті.
    Для учнів така незвична форма роботи стала дуже цікавою, жвавою, вони ще раз впевнились, що наше місто має багату історію, а бібліотеки завжди мають чим вразити своїх маленьких читачів. 


Немає коментарів:

Дописати коментар