неділю, 21 вересня 2014 р.

Херсонці на Міжнародній НПК у Києві

17-19 вересня у Києві відбулась Міжнародна науково-практична конференція „Інформаційна діяльність галузевих бібліотечних комплексів в умовах розвитку суспільства знань", організована Державною науково-педагогічною бібліотекою України імені В.О.Сухомлинського  і приурочена до 15-річчя від дня заснування бібліотеки.
     
Програма конференції опублікована на сайті ДНПБУ, а незабаром там же можна буде ознайомитись і з матеріалами до виступів її учасників.
Херсонська область була представлена на конференції фахівцями обласних методичних центрів - Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки та Херсонської академії неперервної освіти, а також шкільними бібліотекарями із м.Херсон, що отримали спеціальні запрошення на конференцію як переможці Всеукраїнського конкурсу "Шкільна бібліотека" 2013-2014 н. р. - Тетяною Єжовою та Ганною Кухаренко. 

   

Переможці та лауреати отримали грамоти й подяки Міністерства освіти і науки та Міністерства культури, книжкові подарунки для своїх книгозбірень, а також вітання від почесних гостей конференції - Ольги Василівни Сухомлинської, Марії Григорівни Височанської, Ірини Олександрівни Шевченко. 
  
   



Під час конференції обговорені важливі питання діяльності бібліотек освітянської галузі, визначені пріоритети та основні виклики, а за підсумками обговорення прийняті Рекомендації, що мають стати своєрідною програмою дій - і для самих бібліотек, і для методичних центрів.

Немає коментарів:

Дописати коментар