понеділок, 19 вересня 2016 р.

День міста

Шкільний бібліотечно-інформаційний центр  НВК № 51 цілий тиждень приймав школярів, для яких було підготовлено багато яскравих та пізнавальних масових заходів, присвячених святкуванню Дня міста.

Завідуюча бібліотекою провела для учнів 2-х класів (2-А, 2-Б, 2-В) цікаву краєзнавчу відео-гру «Різноманітні сторінки історії нашого міста», для учнів 3-х класів (3-А, 3-Б, 3-В) – пізнавальну віртуальну гру « Стежками рідного краю», а для учнів 4-х класів (4-А, 4-Б, 4-В) – краєзнавчу вікторину «Дивосвіт рідної природи».

У цьому році до проведення краєзнавчих заходів приєднався і вчитель позашкільної освіти ХМР, керівник гуртка «Юного судноводія» з Дитячого клубу юних моряків (ДЮКМіР) Ревуцький О.І. Він розповідав про заснування міста Херсона як міста суднобудівництва у історичному екскурсі «Херсон – портове місто».

Крім того, співробітники Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки підготували для учнів 6-х класів тинейджер-форум «Херсонщина під аркою мира» та урок людяності «Герой добра» ( до 290-річчя з дня народження Джона Говарда).

Діти активно приймали участь у всіх краєзнавчих заходах, доповнювали своїми знаннями, одержаними на уроках історії і природознавства, та одержували додаткову інформацію з історії виникнення економічного, культурного та духовного життя рідного краю.

Немає коментарів:

Дописати коментар