Онлайн-семінар "Від творчого бібліотекаря – до компетентного читача"

25 вересня шкільні бібліотекарі закладів загальної середньої освіти Херсонської міської ради взяли участь у обласному онлайн-семінарі "Від творчого бібліотекаря - до компетентного читача", організованому КВНЗ "Херсонська академія неперервної освіти" Херсонської обласної ради спільно з фахівцями Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.

Перш ніж розпочати роботу за програмою, організатори семінару привітали бібліотекарів із Всесвітнім днем мрії, який припадає якраз на 25 вересня, а також із прийдешнім професійним святом - Всеукраїнським днем бібліотек. 
 
Безпосередньо ж робота за програмою розпочалась із презентації матеріалів на допомогу в підготовці та проведенні Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек. Адже цьогорічне гасло Місячника перегукується з темою семінару - "Читаюча шкільна родина - стратегічне завдання бібліотеки".
Організатори заходу запропонували шкільним бібліотекарям методичні консультації з питань заохочення до читання здобувачів освіти різного віку, а також огляд творів сучасних український письменників, включених до типових освітніх програм для 5-9 класів Нової української школи. 
 
 


Коментарі

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Навчально-тренінгова програма для шкільних бібліотекарів Херсонщини

Бібліотечні форми та методи активізації творчо-пізнавальної діяльності читача

Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек - 2024