четвер, 12 грудня 2013 р.

Бібліотечна медіаосвіта. Розвиток проекту

Сьогодні учасників методичної ради проекту "Основи медіаосвіти: біблоітечний модуль" у Херсонській обласній бібліотеці для дітей ознайомили з першою розробкою, здійсненою в рамках проекту, - уроком для 3-х класів загальноосвітніх навчальних закладів "Книга незвичайна - книга віртуальна". 



Училися на першому уроці за новою програмою третьокласники із НВК "Школа гуманітарної праці" Херсонської обласної ради.




Після доопрацювання сценарій уроку та увесь комплекс матеріалів буде виставлено на сайті обласної бібліотеки для дітей та у блозі "Увімкни бібліотеку!" для обговорення (у розділі "Бібліотечні медіауроки"). Запрошуємо бути активними, адже створені в рамках проекту напрацювання стануть нашими спільними. 
  
Саме про це, а також про умови співпраці в проекті, йде мова у підписаному сьогодні Договорі про співпрацю у корпоративному міжвідомчому проекті "Основи медіаосвіти: бібліотечний модуль" його співучасниками - КЗ "Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки" Херсонської обласної ради, Центральною дитячою бібліотекою ЦБС м.Херсон. Шкільні бібліотеки як договірна сторона представлятиме методичний кабінет при управлінні освіти Херсонської міської ради. 

Немає коментарів:

Дописати коментар