четвер, 9 січня 2014 р.

ЗНО-2014

3 січня 2014 року розпочалася реєстрація осіб, які виявили бажання взяти участь у зовнішньому незалежному оцінюванні. Абітурієнти матимуть можливість подати реєстраційні документи до 5 березня.
Розпочнеться ЗНО 3 червня тестом з української мови, а завершиться 27 червня - тестуванням із світової літератури.

З детальною інформацією про порядок подання документів, необхідних для здійснення реєстрації, можна ознайомитися на офіційному сайті 
Сімферопольського регіонального центру оцінювання якості освіти, - адже саме він є регіональним центром для абітурієнтів Херсонської області.

Рекомендуємо також USETI - портал про зовнішнє тестування.

Відповідно до п. 2.5. Регламенту проведення реєстрації осіб, які виявили бажання пройти зовнішнє незалежне оцінювання в 2014 році (наказ Українського центру оцінювання якості освіти від 09.12.13 року №101), серед інших документів, на підставі яких здійснюється реєстрація осіб для проходження зовнішнього оцінювання, обов’язковою є заява-реєстраційна картка.
Абітурієнти мають можливість самостійно створити заяву-реєстраційну картку за допомогою спеціальної комп’ютерної програми, яку можна завантажити (архівний файл), скориставшись цим посиланням:


ПРОГРАМА СТВОРЕННЯ ЗАЯВИ-РЕЄСТРАЦІЙНОЇ КАРТКИ ОСОБИ,
ЯКА БАЖАЄ ПРОЙТИ ЗНО В 2014 РОЦІ

А отримати інформаційну та консультативну підтримку абітурієнти можуть в бібліотеках - шкільних та публічних.

Немає коментарів:

Дописати коментар