пʼятницю, 16 листопада 2018 р.

Бібліотека НВК №15

      Бібліотека лабораторія перспективного досвіду «Автоматизація бібліотечних процесів» НВК №15 9листопада 2018року приймала шкільних бібліотекарів навчальних закладів м. Херсона та Херсонської області - слухачів курсів підвищення кваліфікації КВНЗ «Херсонської академії неперервної освіти».
  Обмін досвідом проводився на тему: «Застосування інформаційно-комп’ютерних технологій  в формуванні інформаційної культури школяра»  Інформаційна культура передбачає формування інформаційної компетентності та виховання культури роботи з книгою (читацька культура), інформацією, бібліотечними ресурсами-документами. Колегам були представлені інноваційні форми роботи бібліотеки-лабораторії та використання ІКТ  в формуванні культури школяра.
   


    Дані відповіді на запитання: Як правильно вести щоденник роботи  бібліотеки? Як фіксуються електронні довідки  видачі літератури? Як оформити акти на вилучення підручників та художньої літератури? За які кошти поповнюється фонд бібліотеки художньою літературою та періодичними виданнями? Які акції для цього проводяться, і їх результат?
       На всі запитання  шкільних бібліотекарів було надано відповідь з практичним показом ведення облікової документації.

       Бібліотекарі навчальних закладів на чолі з Колесник Іриною Миколаївною - куратором курсів підвищення кваліфікації шкільних бібліотекарів КВНЗ «Херсонської академії неперервної освіти» дякували за гостинність, зробили схвальний запис в шкільній книзі відгуків.


Немає коментарів:

Дописати коментар