суботу, 11 квітня 2020 р.

Відео огляди корисних ресурсів - для педагогів і бібліотекарів

"Бібліотека рекомендує" – таку назву отримала нова рубрика на сайті Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки. Ця рубрика покликана стати платформою, що уможливить віртуальне просування бібліотечних продуктів, доступних у онлайновому режимі, а також промоцію актуальних заходів (звісно ж - онлайн!) та подій, які відбудуться вже після завершення карантинних обмежень.

Перший кейс відеооглядів, розміщених у цій рубриці, адресований керівникам закладів загальної середньої освіти і вчителям, які наразі організують дистанційне навчання учнів, а також вже зараз готуються до наступного інтенсивного періоду відновлення навчального процесу. Бібліотечні працівники також можуть скористатись цими відео у підготовці до наступної діяльності в режимі офлайн, а також для залучення своїх користувачів вже зараз до участі в онлайнових конкурсах, які розпочалися і тривають вже зараз.
Ось, для прикладу, один із відео оглядів - про доступні онлайн ресурси, присвячені літературі рідного краю - зокрема й ті, що мають повнотекстові компоненти:



Продовжити перегляд відео - http://www.library.kherson.ua/lw/library-recommends/

Немає коментарів:

Дописати коментар