суботу, 3 жовтня 2015 р.

Справа на мільйон!

"Повітря сповнено ідей. Вони постійно стукаються до вашої голови", - стверджував Генрі Форд. Нагода спробувати власні сили у "дорослому" бізнесі випала 30 вересня для учнів 10 та 11 класів Херсонського академічного ліцею імені О.В. Мішукова Херсонської міської ради при Херсонському державному університеті. Саме цього дня відбулося святкове відкриття ІІІ Міжрегіонального етапу Бізнес-школи «Мільйон – це просто!» у Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки.

У всіх присутніх на відкритті Школи фінансової грамотності був піднесений настрій, адже це відбувалося у Всеукраїнський день бібліотек. Тож все було дійсно урочисто і святково: і розрізання стартової стрічки бізнес-школи, і повітряні кульки, які довго кружляли у небі, збираючи в ефірі цікаві бізнес-ідеї, і святковий торт, прикрашений логотипом бізнес-школи, і відео-привітання від команд бізнес-юніорів з Харкова, Стрия та Чернігова, які побажали успіху майбутнім бізнесменам нашого міста.

Кульмінацією свята стала бізнес-вікторина, за умовами якої потрібно було назвати прибуткові бізнес-проекти, які втілено на Херсонщині, успішних людей нашого міста, пригадати міста України, в яких цими ж днями стартує Бізнес-школа "Мільйон - це просто!". Переможцем гри  став Шевцов Ілля, ліцеїст 10 ЕПМ класу! Ілля отримав подарунок - навчальний посібник з фінансової грамотності.

Сподіваємось, що на основі власного задуманого проекту, слухачі Бізнес-школи створять успішний бізнес у майбутньому, яке, до речі,  вже не за горами. А авторитетні експерти та наставники школи фінансової грамотності їм у цьому допоможуть. Нема нічого неможливого, потрібно лише підходити зі всією напруженістю творчої думки до будь-якого маркетингового завдання. Побажаємо учасникам бізнес-школи цікавих ідей та успіху!

Докладніше про відкриття ІІІ Міжрегіонального етапу Бізнес-школи «Мільйон – це просто!» можна прочитати тут.

Єжова Т.М.,
завідувач бібліотеки.
Колажі автора.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар